Nederlands

Edisonstraat 92
7006RE Doetinchem
Nederland

vestiging

Heilbron Groep
Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem
0314-37 32 60


heilbron groep

Ben je benieuwd waarom werken bij Heilbron Groep zo leuk is en hoe een werkdag eruit kan zien?

Elke dag werken jouw toekomstige collega’s aan zekerheid van klanten. Dit gaat gepaard met persoonlijke aandacht, proactieve kracht, deskundigheid en eerlijkheid. Dit kost natuurlijk energie, maar goede resultaten en successen bereiken wij samen en die vieren wij ook samen.

Om de energie aan te vullen kan je in de pauze met collega’s een rondje lopen om een frisse neus te halen. Ook kan je de Heilbron Groep fiets pakken voor een boodschap. In de buurt zit een supermarkt, dus een lekker gezond broodje is zo gehaald. Wil je gewoon even weg van je werkplek, dan kan je terecht in onze kantine waar je tosti’s kan maken, verse en gezonde smoothies kan blenden (voor al je collega’s).

Sport
Na een drukke dag werken kun je samen met je collega’s sporten. Wij bieden de mogelijkheid om twee keer per week na werktijd samen te sporten. Want een fitte werknemer is een gelukkige werknemer.

Ook naast je werk is er nog genoeg te doen. Er komen veel initiatieven vanuit collega’s om mee te doen met marathons, mud runs, survivals en andere activiteiten. Doe jij liever andere dingen? Stel het eens voor!

Arbeidsvoorwaarden
Natuurlijk is de hoogte van je salaris belangrijk. Maar naast een goed salaris én 8% vakantiegeld, kennen we een goede pensioenregeling en bieden we een provisieregeling op "eigen relaties". Tevens heb je recht op 26 vakantiedagen (op fulltime basis) en krijg je personeelskorting bij het afsluiten van eigen verzekeringen. Een échte win-win situatie dus!

Wij staan voor deskundigheid en wij investeren graag in jouw ontwikkeling. Wij vergoeden de opleidingskosten voor noodzakelijke opleidingen en eventueel ook voor niet-noodzakelijke opleidingen. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor het behouden van jouw vakdiploma’s, dit door middel van permanente educatie.

Wij zijn één van de snelst groeiende financiële dienstverleners in het oosten en dat betekent voor jou als nieuwe collega: volop kansen om door te groeien én je talenten te verder te ontwikkelen! Groei jij met ons mee?

hoe kan je dag eruit zien?

Kelly Papa

Communicatie- en marketingmedewerker Als oud-stagiaire heb ik de kans mogen krijgen om te starten als young professional binnen Heilbron Groep! Een kans om mijzelf te ontplooien als communicatiespecialist in spé. Ik ben daarnaast ook heel blij dat de organisatie zo’n vertrouwen in mij heeft, en mij erg vrij laat in de keuzes die gemaakt worden op communicatie/marketing gebied. Ons team van twee vrouwelijke communicatiespecialisten werkt prettig, vlot én efficiënt. De combinatie van theorie- en praktijkervaringen levert mooie ideeën en resultaten op. Samen anticiperen wij op de toekomst en haar enorme groei.

Rochelle Peijer

Receptionist/Coördinator Mijn baan als Receptionist/Coördinator is een leuke en afwisselende baan! Als receptioniste houd ik mij bezig met het beantwoorden van alle inkomende lijnen, het ontvangen van bezoek, het afhandelen van mails, het verzorgen van lunches, het plaatsen van bestellingen en ga zo maar door! Geen dag is hetzelfde, dat maakt deze baan ook zo leuk. Wij werken bij de receptie met een leuk team van vijf dames. Verder is Heilbron Groep een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken, met een open cultuur en spontane collega's!

Ramon Ankersmit

Teammanager schade Op 1 februari 2016 ben ik in dienst gekomen bij Mandaat Diensten op de binnendienst. Na enkele weken bij Mandaat te hebben gewerkt, kwam de vraag of ik schades wilde gaan behandelen. Nu mocht ik na gaan denken, want: wilde ik deze huidige uitdaging behouden, of moest ik toch gaan voor het geen wat altijd diep van binnen is blijven kriebelen? Na wat overleg heb ik dan toch de stap genomen: een stap richting een andere (vertrouwde) toekomst en voorbereiding op een andere functie.

Nu ben ik inmiddels al weer een tijd aan het werk op de schadeafdeling. De organisatie begon hard te groeien en zo ook de vraag naar nieuw personeel. Op dat moment zocht de afdeling schade naar een ‘Teammanager Schade’. Na een gesprek met Rob Scholten, Directeur, leek het mij toch wel een mooie nieuwe ontwikkeling binnen mijn loopbaan. Op dat moment heb ik besloten te gaan solliciteren op de vacature ‘Teammanager Schade’. Binnen Heilbron Groep krijgt iedereen gelijke kansen en mag iedereen zich bewijzen. Begin juni 2017 kreeg ik dan ook het ontzettend mooie bericht dat ik deze functie mag gaan vervullen. Dus wie had ooit gedacht met een verandering van baan anderhalf jaar geleden, dat ik naar deze functie zou mogen doorgroeien.

Elske Hilbelink

Teamcoördinator/Acceptant particulier Als Teamcoördinator en daarnaast Acceptant particulier heb ik een erg afwisselende en uitdagende baan. Met een team van totaal acht acceptanten zorgen wij er dagelijks voor dat risico’s zo efficiënt en correct mogelijk worden beoordeeld binnen onze volmacht. Dit met betrekking tot diverse maatschappijen. Daarnaast ligt de uiteindelijke opmaak van deze polissen ook bij ons. Op die manier kan er een product van A tot Z helemaal behandeld én afgeleverd worden. Doordat het team zo divers zijn alle dagen heel verschillend ingevuld. Geen dag is hetzelfde en dit houdt het werken daarom erg leuk! Om de werkdag met zijn allen zo goed mogelijk te beginnen starten wij altijd met de zogenoemde ‘dagstart’. Hierbij worden de werkzaamheden voor die dag besproken en bekijken we als team welke bijzondere risico’s en offerteverzoeken klaar liggen. Op die manier worden deze taken onderverdeeld. Daarnaast is dit het uitgelezen moment om eventuele overige bijzonderheden binnen de afdeling te bespreken. Er is altijd tijd en ruimte om je hart te luchten en uiteraard samen het eerste warme drankje van die dag te drinken. Als team werken wij elke dag enorm hard, maar er is altijd tijd voor een grapje en een leuk gesprek!

Jolien Vreman, Sharon van Lith en Sharon Gorseling

Junior commercieel medewerker Wij zijn werkzaam bij Mandaat Assuradeuren als Junior commercieel medewerker. In deze functie worden wij klaargestoomd om een verzekeringsprofessional te worden. Bij indiensttreding zijn wij meteen gestart met het behalen van de Wft Basis en Wft Schade particulier. Nu zijn wij bezig met Wft Schade zakelijk. Door de werkzaamheden die we uitvoeren leren we gelijk de theorie toe te passen in de praktijk. Onze werkzaamheden bestaan onder anderen uit het opmaken, royeren en wijzigen van polissen en het naverrekenen van zakelijke verzekeringen. Het dagelijkse contact met de tussenpersonen zorgt voor een veelzijdige dag. Op vrijdag is er eind de middag altijd een borrel. Vaak proosten we op het weekend met collega’s van andere afdelingen, erg gezellig!