Nederlands

Edisonstraat 92
7006RE Doetinchem
Nederland

N/A

Welkom

social media

zoeken

Zoeken Uitgebreid zoeken
 km

werken bij heilbron groep: in een notendop

Achter het succes van de Heilbron Groep staat een team van ruim 200 enthousiaste professionals. Wij werken samen niet alleen hard, maar ook vieren wij samen alle successen. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en vitaliteit. Zo bieden wij aan om twee keer per week na werktijd samen te sporten. Want een fitte werknemer is een gelukkige werknemer. Heilbron Groep zou Heilbron Groep niet zijn als er geen personeelsfeestjes werden gegeven. Zo kunnen we stellen dat wij de meest uitbundige feesten kunnen geven in de regio! Typische Achterhoekse gezelligheid noemen we dat.

Binnen onze organisatie leven vier kernwaarden. Dit zijn persoonlijk, ondernemend, deskundig en betrouwbaar. Deze kernwaarden houden in dat je een keer koffie haalt voor je collega’s, je afspraken na komt, het zien van kansen en hierop inspelen, je vakkennis op de hoogte houden en oprecht en eerlijk zijn tegen elkaar.

bedrijfsprofiel heilbron

wie zijn wij?

Wij zijn de Heilbron Groep. Jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening én risicomanagement. Heilbron Assurantiën, Mandaat Assuradeuren, Mandaat Diensten, De Verzuimeconoom, De Pensioeneconoom en Kremer & Partners vormen samen éen sterk team genaamd Heilbron Groep. Wij zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in te nemen in de verzekeringsmarkt en tevens koploper te zijn met betrekking tot de financiële dienstverlening. Met ruim 200 collega’s werken wij elke dag aan het ‘zéker weten, zéker leven’. Op deze website vind je alle informatie die jij nodig hebt om ons beter te leren kennen. Zo stellen wij onze collega’s graag aan je voor, vind je hier een overzicht van al onze vacatures en ervaar je hier al hoe het is om binnen onze organisatie aan de slag te gaan!

Wie zijn de organisaties binnen de Heilbron Groep? Maak kennis met:

Heilbron Assurantiën

Zéker weten, zéker leven. Dat is waar wij voor staan. Hoewel wij al sinds 1932 bestaan, communiceren wij helemaal anno nú: begrijpelijk en ontzorgend. Wij stellen ons op als partner die ondernemers en particulieren ontzorgt op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Als 100% onafhankelijk tussenpersoon zoeken wij actief naar de verzekering die het beste past bij de persoonlijke wensen en omstandigheden van onze relaties. Ook lezen wij graag de kleine lettertjes en gaan wij nét een stapje verder. Daarnaast is de organisatie ook zelfstandig intermediair van de RegioBank. Zo zorgen wij ervoor dat alle relaties zeker kunnen leven én zeker kunnen ondernemen.

Heilbron Mulders en Quint Makelaardij

Heilbron Mulders Quint Makelaardij is jouw NVM makelaar in regio Achterhoek en Liemers. Volledige ontzorging én begeleiding tijdens het aan- en/of verkoopproces van je woning, dat is wat wij doen. Een allround dienstenpakket onder één dak; hypotheekadvies, aantrekkelijke tarieven én de overdracht bij de notaris. Samen met jou lopen wij het proces op een professionele, deskundig en vooral een toegankelijke manier door. De aan- of verkoper staat bij ons centraal en dit betekent dat je je eigen beslissingen neemt aan de hand van het door ons gegeven advies. Met twee vestigingen in Doetinchem en Zevenaar hebben we het voordeel onze expertise te bundelen. Onze makelaars zijn aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) en bij Vastgoedcert; het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs.

De Verzuimeconoom

In De Verzuimeconoom vind je één partner voor alle verzuimvraagstukken, van arbodienst tot verzekering. Wij begeleiden werkgever en werknemers tijdens het gehele ziekteproces en kennen alle ins & outs van het verzuimtraject. Wij kijken samen naar hoe zaken rondom ziekte en verzuim compleet geregeld moeten worden. Wij begeleiden het gehele verzuimproces, van het moment van ziek melden tot aan het re-integratie traject en regelgeving.

De Pensioeneconoom

De Pensioeneconoom is onze pensioenspecialist met volledige fiscale en juridische kennis om hierin te adviseren. Dit wordt gedaan in heldere én duidelijke taal, toegespitst op de desbetreffende bedrijfssituatie: kijkende met het oog naar hoe het geregeld is en hoe het beter kan. Dit alles zodat er geen onverantwoorde risico’s gelopen worden. Wij gaan graag een stapje verder. Naast een adviserende rol nemen wij de verantwoordelijkheid om te attenderen op wijzigingen.

Mandaat

Mandaat is gespecialiseerd in volmachten en biedt provinciale- en beursagentschappen aan. Naast offertes opmaken, keren wij schades uit namens verzekeraars. Daarnaast nemen wij een grote voorsprong door onze uitzonderlijke expertise op het gebied van inkomensverzekeringen. De voordelen die hierbij komen kijken hebben ook betrekking tot begeleiding, re-integratie en verzuim. Wij zijn een complete partner en nemen werkzaamheden uit handen, zodat relaties zich kunnen focussen op hun core business.

Kremer & Partners

Kremer & Partners is een middelgroot kantoor in Aalten waar deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Onze adviseurs hebben allemaal grote vakkennis en jarenlange ervaring. Omdat al onze adviseurs een eigen specialisme hebben, kan Kremer & Partners bij praktisch elke verzekeringskwestie een oplossing aanreiken.

Daarnaast biedt Kremer & Partners ook diensten aan van de RegioBank. RegioBank is een bank met ideeën en een kantoor, waar je te woord wordt gestaan door iemand die jij kent. En dat lijkt ons heel belangrijk, want het gaat tenslotte om privézaken als lenen, een hypotheek, sparen, betalen, beleggen, verzekeren, kortom alles wat te maken heeft met geld.